Första inlägget 2014

Väldigt länge sedan sist måste jag säga, närmare ett halvår nu. Har haft fullt upp med vänner, skolan och gymmet. Tänkte summera dessa månader jag haft så ni får er en liten update! 
I oktober hade skolan startat igång på riktigt, sista året på teknikprogrammet, vilket verkligen kändes tungt då jag läser både matte 4 och fysik 2.  Under denna månad umgicks jag mycket med vänner! 
Nästa månad, som startade med höstlovet, hade många bra dagar trots det tråkiga novembervädret som både var grått men även drog en storm förbi som fällde några träd över gården. For förbi farmors grav på den dagen som hon lämnade oss, för två år sedan. Jag tog även ett beslut och gjorde något jag aldrig trodde jag skulle våga, och jag är riktigt stolt över mig själv. Jag, Emmy och min familj besökte fina Gävle (har aldrig varit där tidigare) och fick även träffa en vän som jag sedan några år tillbaka träffade i Egypten.
Under december månad så firades min fina mamma! Träffade släkten över jul och hade det supermysigt helt enkelt. 
Nyår spenderades med ett gäng brudar med en middag hos Johanna och sedan for vi vidare runt i Umeå. Hela kvällen var superbra och fick lära känna en hel del nya personer och min start på det nya året började riktigt bra! Tyckte att jullovet var för kort eftersom att man var tillbaka vid skolbänken så snabbt. Mitt schema denna termin bestod av massor med hål så gjorde bort träningen på gymmet då så jag hade tid för annat på kvällarna och helgerna. 
Under den här månaden har jag varit med mina favoriter, varit ute med klassen och vänner, ätit fina middagar och tränat. Nu har jag äntligen lyckats sammanfattat halva året som jag varit helt borta från bloggen. Hoppas på att komma igång nu igen! KÄRLEK
Vardag | | Kommentera |
Upp